Update: 'Denswil en Bologna steggelen over contractduur, deal nog niet rond'

Update: 'Denswil en Bologna steggelen over contractduur, deal nog niet rond'

30-06-2019 08:25 Laatste update: 08:25
22

Club Brugge en Bologna hebben een akkoord bereikt over de transfer van Stefano Denswil, maar de overstap van de voormalig Ajacied is nog niet in kannen en kruiken. De club uit de Serie A krijgt namelijk concurrentie van clubs uit de Ligue 1 en de Premier League, zo weet Voetbal International.

De 26-jarige centrale verdediger heeft van de clubs uit Frankrijk en Engeland te horen gekregen dat zij vrijdag een bod zullen doen, weet VI. Om welke clubs het gaat, is niet bekend. Bologna deed dat eerder al en is akkoord met Club Brugge. Naar verludit gaat het om een bedrag van rond de zeven miljoen euro.

Wedden

Meer odds

Denswil heeft Bologna nog even in de wachtkamer gezet. Dat de verdediger vertrekt uit België, staat echter zo goed als vast. Daarmee komt een einde aan een dienstverband van 4,5 jaar. In januari 2015 nam Club Brugge de verdediger transfervrij over van Ajax.

Update 30/06, 08.25 uur: Een transfer van Stefano Denswil naar Bologna is niet ver meer, schrijft het lokale TuttoBologna. Toch is de deal nog niet rond. Dat heeft alles te maken met een contracteis van de Nederlandse verdediger. Denswil wil voorlopig een langduriger contract dan dat Bologna biedt. De Serie A-club bereikte onlangs al wel een akkoord met Club Brugge.