Zaakwaarnemer Dalmau boos op Heracles: 'Ze willen een miljoen voor hem betalen'

Zaakwaarnemer Dalmau boos op Heracles: 'Ze willen een miljoen voor hem betalen'

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 07:50za 29-06-2019 om 07:50

Laatste update: zaterdag 29 juni 2019 om 10:43za 29-06-2019 om 10:43

De geïnteresseerde club die Adrián Dalmau op wil halen bij Heracles Almelo is Maccabi Tel Aviv. Dat meldt TC Tubantia. Dalmau en Heracles liggen vanwege een conflict momenteel met elkaar te rollebollen.

Dalmau wil na een topseizoen (negentien goals) bij Heracles graag weg, maar gooit zijn kont tegen de krib en is vrijdag in protest gegaan. Hij weigerde op de jaarlijkse teamfoto te gaan en vertrok uit het stadion. Na afloop zei hij dat hij vanwege stress naar het ziekenhuis moest door druk op zijn hart.

Dalmau is boos omdat Heracles een bod van de geïnteresseerde club, Maccabi Tel Aviv dus, heeft afgewezen. Zaakwaarnemer Peris Ros vertelt dat de club uit Israël 'een prima bod' gedaan heeft. Heracles weigert vooralsnog akkoord te gaan.

"Adrián verdient niet zo veel bij Heracles", zegt Ros tegen Tubantia. "Een normaal salaris, zoals jij en ik. Hij krijgt nu de kans om een mooie stap te zetten en zijn toekomst te veranderen. Hij kwam voor niets naar Almelo en Tel Aviv wil een miljoen voor hem betalen. Dat bedrag hadden we vorig jaar ook afgesproken. Maar Heracles stelt zich opeens heel negatief op, ze willen niet met ons praten. De situatie is te stressvol voor Adrián."

Lees hier het hele verhaal van Tubantia over Dalmau

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat moet Heracles doen?

(1991 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws