'Grote schoonmaak in Breda bijna compleet, liefst 24 spelers de deur gewezen'

'Grote schoonmaak in Breda bijna compleet, liefst 24 spelers de deur gewezen'

29-06-2019 11:12
34

Na een grote schoonmaak begint NAC met frisse moed aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De degradant nam afscheid van liefst 24 spelers en een geheel nieuwe en frisse selectie staat klaar om NAC weer naar de Eredivisie te helpen.

De technisch directeur van NAC, Tom Van Den Abbeele, gaf aan dat de Bredase ploeg straks herkenbaar zal zijn voor het publiek. Volgens BN De Stem is de technische man daarmee aan de slag gegaan door afscheid te nemen van liefst 24 spelers en duidelijkheid te verschaffen aan de spelers die blijven. Zo wordt Nick Olij eerste doelman en zal het duo Finn Stokkers-Andrija Filipovic de voorkeur krijgen in de spits.

Wedden

Meer odds

De selectie is nog niet helemaal 'schoon geveegd', meldt het lokale medium. Menno Koch, die vorig seizoen nog aanvoerder was van het team dat als achttiende en laatste eindigde in de Eredivisie, gaat een transfer maken naar een nog onbekende club. Daarnaast is het de bedoeling dat er nog een aantal spelers op huurbasis naar satellietclub Helmond Sport zullen vertrekken.