NAC-schoonmaak duurt voort: 'Captain gaat naar België en levert transfersom op'

NAC-schoonmaak duurt voort: 'Captain gaat naar België en levert transfersom op'

29-06-2019 21:13
23

Menno Koch zal komend seizoen de kleuren van KAS Eupen verdedigen. Dat melden 'goed ingevoerde bronnen' aan BN De Stem. De centrale verdediger was vorig seizoen aanvoerder van NAC, dat als nummer achttien degradeerde uit de Eredivisie.

De club uit Breda wil het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met een schone lei beginnen en nam daarom al afscheid van liefst 24 spelers. Koch is de volgende die het Rat Verlegh Stadion zal verlaten, want goed ingevoerde bronnen melden aan BN De Stem dat NAC een akkoord heeft bereikt met Eupen over een transfer van de verdediger. Naar verluidt ontvangt de club uit Breda 'een kleine transfersom' voor Koch.

De verdediger was overbodig in Breda na de komst van Nacho Monsalve en Roger Riera Canadell en de verwachte transfer van Steve Kapuadi. Aangezien die drie spelers allemaal in het centrum van de verdediging kunnen spelen had Koch, die één van de grootverdieners is bij NAC, geen uitzicht meer op speeltijd. In de Eredivisie speelde hij nog 33 wedstrijden voor de Parel van het Zuiden.