'Ik zou er niet tevreden mee zijn als ik tweede keeper word bij Feyenoord'

'Ik zou er niet tevreden mee zijn als ik tweede keeper word bij Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 30 juni 2019 om 14:22zo 30-06-2019 om 14:22

Feyenoord wordt niet bang van Ajax en PSV. Dat stelt Justin Bijlow, die heeft gezien dat de Amsterdammers en Eindhovenaren al grote bedragen uitgaven op de transfermarkt.

Zo versterkte Ajax zich deze week met Quincy Promes, terwijl Bruma naar PSV kwam. "Nee, nee, ik word niet bang van Ajax en PSV. We moeten naar onszelf kijken", zegt Bijlow tegen VTBL. "We bekijken het stap voor stap en dan zien we wel waar we aan het einde van de streep staan."

Feyenoord werkte zondag de eerste openbare training van het seizoen af. Het was ook de eerste keer dat Jaap Stam op het veld van De Kuip stond. "Het is een heel duidelijke trainer. We trainen goed, lekker pittig twee keer per dag. Het gevoel is goed. Ja, het is iets pittiger dan de voorgaande jaren, maar dat is alleen maar goed."

Bijlow is hersteld van de blessure die hem de slotfase van het seizoen kostte. "Iedereen begint weer op nul", aldus de keeper, die concurrentie heeft van Kenneth Vermeer en nieuweling Nick Marsman. "Als profvoetballer wil je natuurlijk altijd voor het hoogst haalbare gaan en ik zou er niet tevreden mee zijn als ik tweede keeper word. Dan heb ik het zelf niet goed gedaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws