'Neymar gaat in staking om terugkeer naar FC Barcelona te forceren'

'Neymar gaat in staking om terugkeer naar FC Barcelona te forceren'

Gepubliceerd: maandag 1 juli 2019 om 13:30ma 01-07-2019 om 13:30

Neymar gaat in staking. Althans, dat meldt het Catalaanse SPORT maandag. De Braziliaan heeft Paris Saint-Germain laten weten dat hij niet komt opdagen voor de eerste training van het seizoen, zodat hij naar FC Barcelona kan.

De laatste dagen wordt in Spanje, Frankrijk en Brazilië steeds drukker gespeculeerd over een terugkeer van Neymar in Camp Nou. Mogelijk zorgt de 27-jarige Braziliaan er zélf voor dat de transfer in een stroomversnelling komt. Hij is volgens SPORT niet van plan zich te melden voor de eerste dag van de voorbereiding bij PSG, volgende week maandag.

Neymar zou op die manier een vertrek willen forceren. PSG staat naar verluidt niet te kijken van de plannen. Om verdere escalatie te voorkomen, overweegt de kampioen van Frankrijk om Neymar groen licht te geven voor een terugkeer naar Barça. Op dit moment zit de aanvaller nog in Brazilië, waar hij revalideert van een enkelblessure. Het is überhaupt de vraag of hij volgende week al fit genoeg is om te voetballen.

PSG zou afgelopen weekend de vraagprijs voor Neymar hebben laten zakken naar minder dan 200 miljoen euro. Barcelona kan de transfersom verder drukken als het spelers in ruil aanbiedt. Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé worden genoemd als wisselgeld.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Neymar naar Barcelona: zie jij het gebeuren?

(17335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws