Man van 80 miljoen officieel van Bayern: 'Een van de beste ploegen ter wereld'

Man van 80 miljoen officieel van Bayern: 'Een van de beste ploegen ter wereld'

01-07-2019 17:08
13

Lucas Hernandez is officieel speler van Bayern München. De recordaankoop van Der Rekorcdmeister hoopt op tijd fit te zijn voor de seizoensopener van Bayern München tegen Hertha BSC.

"Ik wil snel weer fit zijn om alles te geven voor dit logo en deze club", aldus de Fransman op de website van Bayern München. Hernandez komt voor tachtig miljoen euro over van Atletico Madrid. Eind maart werd hij nog geopereerd wegens een kwetsuur aan zijn rechterknie. De verdediger werkt hard aan zijn herstel. "Ik hoop dat ik bij de seizoensstart honderd procent fit ben."

Hernandez gaat in München spelen met rugnummer 21. De Fransman kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Bayern is een van de beste ploegen ter wereld. Ik heb gekozen voor de volgende stap in mijn carrière en voor een van de beste teams ter wereld."

Ook van de andere aankopen is hun rugnummer bekend. Benjamin Pavard gaat spelen met rugnummer 5, hij neemt het nummer over van de naar Borussia Dortmund vertrokken Mats Hummels. De van HSV overgenomen Jann-Fiete Arp krijgt rugnummer vijftien.