Marca: Spurs kan profiteren van goede banden met Real Madrid en rivalen aftroeven

Marca: Spurs kan profiteren van goede banden met Real Madrid en rivalen aftroeven

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 20:34wo 03-07-2019 om 20:34

De toekomst van Real Madrid-middenvelder Dani Ceballos lijkt in de Premier League te liggen. De 22-jarige middenvelder staat volgens Marca in de belangstelling van Tottenham Hotspur, Liverpool én Arsenal.

Ceballos blonk uit tijdens het voorbije EK voor spelers onder de 21, dat winnend werd afgesloten door Spanje, maar vervult in Madrid een bijrol: sinds trainer Zinedine Zidane het stokje overnam van Santiago Solari, kwam de middenvelder nog maar drie keer in actie. Over belangstelling heeft hij echter niets te klagen: volgens Marca jaagt de halve Premier League-top op Ceballos.

Tottenham Hotspur zou op pole position liggen: de verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen is als enige van de drie bereid om een terugkoopoptie te accepteren, schrijft de sportkrant. De Noord-Londenaren kunnen bovendien profiteren van de goede banden die ze met De Koninklijke onderhouden: Real Madrid haalde in het recente verleden spelers als Luka Modric en Gareth Bale op bij Tottenham, mogelijk volgt binnenkort ook Christian Eriksen. Rafael van der Vaart bewandelde in 2010 juist de omgekeerde weg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws