PSG heeft tweede zomerse aanwinst binnen: Herrera gepresenteerd met FIFA-video

PSG heeft tweede zomerse aanwinst binnen: Herrera gepresenteerd met FIFA-video

04-07-2019 18:46
11

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met middenvelder Ander Herrera. De 29-jarige Bask komt transfervrij over van Manchester United, heeft de speler donderdag zelf bekendgemaakt door middel van een ludiek filmpje.

Op de video is te zien hoe Herrera op FIFA zichzelf naar PSG haalt. De Bask is voor PSG de tweede aanwinst van deze transferzomer: eerder deze week kwam Pablo Sarabia voor achttien miljoen euro over van Sevilla. De transfer van de Manchester United-middenvelder komt niet bepaald als een verrassing: Herrera liet in maart al doorschemeren dat hij na vijf jaar op Old Trafford zijn verbintenis niet wilde verlengen.

Mogelijk gaat hij ook vijf seizoen in Parijs blijven: Herrera heeft zijn handtekening onder een tot 2024 lopend contract gezet. "PSG is al de grootste club van Frankrijk, maar wil zich blijven ontwikkelen en alle mogelijke titels winnen. Ik heb heel veel zin om hiervan deel uit te maken", laat hij weten via de clubsite. De tweevoudig Spaans international moet waarschijnlijk Adrien Rabiot opvolgen: de Fransman maakte zichzelf onmogelijk nadat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen en tekende deze week bij Juventus.