Update: Juventus schiet transferzomer in gang en meldt komst van Rabiot

Update: Juventus schiet transferzomer in gang en meldt komst van Rabiot

01-07-2019 19:30 Laatste update: 19:30
99

Juventus gaat zich inderdaad versterken met Adrien Rabiot. Zondag meldden verschillende Italiaanse media al dat de Fransman onderweg is naar Turijn en kort na zessen werd dat bericht bevestigd door de kampioen van de Serie A.

Op Twitter deelt Juventus beelden van de aankomst van Rabiot. Zondag landde hij met een privéjet in Turijn om zijn transfer naar Juventus af te ronden. Maandag ondergaat de middenvelder een medische keuring. 

Rabiot komt transfervrij over van Paris Saint-Germain, waar hij zijn contract niet wilde verlengen. Dat kwam hem in Parijs op veel kritiek te staan. Maandag is de Frans international officieel pas echt transfervrij en kan hij een contract ondertekenen bij Juventus. Eerder wist Juventus ook al Aaron Ramsey transfervrij in te lijven.

Bij de kampioen van Italië gaat Rabiot een vierjarig contract tekenen. Dat levert hem een salaris op van zo'n zeven miljoen euro per jaar. Maandag zal Rabiot gepresenteerd worden. In Italië verwacht men ook dat Ajacied Matthijs de Ligt maandag gepresenteerd gaat worden.

Update 1-7, 19.30 uur: Juventus heeft Adrien Rabiot definitief binnen. Dat meldt de Italiaanse kampioen maandagavond. De Franse middenvelder komt over van Paris Saint-Germain, waar hij zijn contract weigerde te verlengen. Rabiot wordt dinsdag gepresenteerd in Turijn. De verwachting is dat Juventus ook spoedig de komst van Matthijs de Ligt aankondigt.

Eerder werden Aaron Ramsey en Luca Pellegrini al vastgelegd. De Welshman komt net als Rabiot transfervrij naar Juve.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s