Droomtransfer alsnog rond: Schouten voor vijf seizoenen naar Italië

Droomtransfer alsnog rond: Schouten voor vijf seizoenen naar Italië

05-07-2019 11:05 Laatste update: 11:57
35

De droomtransfer van Jerdy Schouten naar Italië is alsnog rond. De middenvelder vertrekt naar Bologna en tekent een contract voor vijf seizoenen, zo meldt Excelsior via de officiële kanalen.

Er ontstond donderdag de nodige verwarring rond een transfer van de 22-jarige middenvelder. De nummer tien van het afgelopen seizoen in de Serie A meldde de komst van Schouten al, maar dat bleek te vroeg. Het persbericht werd gepubliceerd terwijl er nog helemaal geen akkoord was met Excelsior. Bologna verwijderde vervolgens alle berichtgeving rond de komst van Schouten.

De transfer is nu dus alsnog rond en daardoor vertrekt Schouten na een jaar Excelsior alweer uit Rotterdam. "Wij hebben Jerdy vorig jaar gehaald omdat we zijn potentie zagen", legt algemeen directeur Ferry de Haan uit op de website van Excelsior. "Dat is een juiste keuze gebleken, want hij paste zich schijnbaar moeiteloos aan. Hoewel ook hij een moeilijke tweede seizoenshelft kende, kan Jerdy desondanks terugkijken op een mooi eerste jaar in de Eredivisie. Deze transfer is een fantastische beloning voor hem."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie