Van Bommel wijst lichtpuntje aan: 'Heeft alle voorwaarden van centrale verdediger'

Van Bommel wijst lichtpuntje aan: 'Heeft alle voorwaarden van centrale verdediger'

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 08:01ma 08-07-2019 om 08:01

PSV-trainer Mark van Bommel vond Derrick Luckassen een lichtpuntje tijdens de 3-2 oefennederlaag tegen Olympique Nice. Hij sluit niet uit dat de 24-jarige verdediger een nieuwe kans krijgt in het Philips Stadion.

"Derrick was rustig aan de bal. Hij heeft tegen Sion een halve wedstrijd gespeeld en nu een uur", vertelt Van Bommel aan het Eindhovens Dagblad. "Dit waren zijn eerste wedstrijden nadat hij sinds november geblesseerd is geweest. Ik ben blij dat hij terug is, zoals ik ook blij ben dat Sam Lammers is teruggekomen. Derrick heeft alle voorwaarden die een centrale verdediger nodig heeft. Wat er met hem gebeurt deze zomer? Ik laat zijn perspectief open. We gaan weer met hem aan de slag."

Volgens Van Bommel zijn de kaarten nog niet geschud voor Luckassen. "Als spelers terugkeren, ga je eerst met ze aan de slag. Zoals je dat elk seizoen doet. Met de een praat je een keer in de gondel, de ander zie je een keer in het spelershotel of je komt elkaar bij toeval tegen. Ik geloof niet zo in afspraken van een kwartier om acht uur in de morgen en dat de volgende een kwartier later weer aan de beurt is."

Het ED stelt dat Luckassen een 'imponerende gestalte' was tijdens het trainingskamp in Verbier. De voormalig speler van AZ hield zich onlangs op de vlakte over zijn toekomst.

Poll

Is Luckassen goed genoeg voor de basis van PSV?

(5133 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws