'PSG wil aankoopbedrag terugzien voor Neymar: Real wil niet, Barça kan niet'

'PSG wil aankoopbedrag terugzien voor Neymar: Real wil niet, Barça kan niet'

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 19:58di 09-07-2019 om 19:58

Een transfer van Neymar lijkt er op korte termijn niet van te komen, stelt Marca. Paris Saint-Germain wil meewerken aan een vertrek van de duurste voetballer ter wereld, mits een geïnteresseerde club minstens het aankoopbedrag van 222 miljoen euro op tafel legt.

Marca vraagt zich echter af welke club daartoe bereid zou zijn. Real Madrid was lange tijd in de markt voor Neymar, maar haalde deze zomer al drie aanvallers van naam binnen: Eden Hazard, Luka Jovic en toptalent Rodrygo Goes. De Koninklijke is dus niet langer geïnteresseerd in Neymar.

FC Barcelona zou sterk overwegen om de Braziliaan na twee jaar opnieuw in de armen te sluiten, maar lijkt niet aan de vraagprijs van PSG te kunnen voldoen. Frenkie de Jong kwam al voor veel geld naar Catalonië en ook Antoine Griezmann staat hoog op het verlanglijstje van Barcelona: het binnenhalen van Neymar zou dan ook iets te veel van het goede zijn.

De vleugelaanvaller had zich maandag in PSG moeten melden voor de eerste training, maar kwam tot grote woede van de club niet opdagen. Neymar staat nog drie jaar onder contract in Parijs, maar het huwelijk tussen beide partijen lijkt zijn langste tijd gehad te hebben.

Poll

Is Neymar 222 miljoen euro waard?

(9127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws