'Robben had bij PSV de zware wedstrijden kunnen spelen en sparen bij makkelijke'

'Robben had bij PSV de zware wedstrijden kunnen spelen en sparen bij makkelijke'

09-07-2019 23:54
60

Piet de Visser was teleurgesteld toen hij hoorde dat Arjen Robben zou stoppen met voetballen. De meesterscout van Chelsea, die in het verleden ook actief was voor PSV, hoopte dat de Eindhovense club met Robben aan de haal zou gaan.

Na lang wikken en wegen maakte Robben bekend dat hij na Bayern München niet meer door zou spelen en zijn voetbalschoenen aan de wilgen zou hangen. "Ik hoopte dat hij toch nog een keer bij zijn oude club PSV terug zou komen", zegt De Visser bij FOX Sports Voetbalzomer. "En die wilden hem graag, hé! Ze hadden hem een mooi programma voor kunnen zetten. Zware wedstrijden spelen, makkelijke wedstrijden sparen. Ik vind het jammer."

Khalid Boulahrouz, die naast De Visser in de studio zat, sloot zich aan bij de woorden van de meesterscout. "Zoals Piet zegt: je hoopt toch dat zo'n speler doorgaat met voetballen. Hij is toch wel één van de allergrootsten die Nederland ooit heeft voortgebracht. Zulke spelers staan niet vaak op en worden eens in de zoveel tijd geboren. Dan is het jammer als zo iemand stopt."