'Agenten Ziyech en Bergwijn wachten deze week op nieuws uit Duitsland'

'Agenten Ziyech en Bergwijn wachten deze week op nieuws uit Duitsland'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 06:52wo 10-07-2019 om 06:52

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 10:56wo 10-07-2019 om 10:56

Het management van Hakim Ziyech heeft onlangs gesproken met Bayern München. Dat meldt BILD in Duitsland. De Ajacied is plan B wanneer Leroy Sané of Ousmane Dembélé niet haalbaar blijken. Datzelfde geldt voor Steven Bergwijn (PSV).

Het is geen geheim dat Bayern met Sané of Dembélé een grote vis binnen wil halen, maar het contracteren van een van de twee blijkt zeer lastig. Manchester City en FC Barcelona, hun werkgevers, eisen het maximale. Daarnaast hebben de spelers de knoop over hun toekomst nog niet doorgehakt.

Mocht het Bayern niet lukken om Sané en Dembélé te halen, dan komen Ziyech en Bergwijn in beeld. Ook Yannick Carrasco (Dalian Yifang) en Callum Hudson-Odoi (Chelsea) staan nog op de lijst.

De zaakwaarnemers van Ziyech en Bergwijn spraken onlangs met technisch directeur Hasan Salihamidzic, echter is het geduld niet eindeloos. Zij willen deze week een definitieve beslissing van Bayern. Ook Ajax hoopt Bergwijn binnen te halen. Daarnaast wil Ziyech Amsterdam alleen verlaten voor de Europese top. Om die reden lijkt een transfer naar Sevilla niet door te gaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws