'Belangrijke week voor Bergwijn en Lozano: PSV gooit transferdeur dicht'

'Belangrijke week voor Bergwijn en Lozano: PSV gooit transferdeur dicht'

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 14:46wo 10-07-2019 om 14:46

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 15:00wo 10-07-2019 om 15:00

Clubs die Steven Bergwijn en Hirving Lozano op willen halen bij PSV moeten snel handelen. De club wil rond de Champions League-duels met FC Basel rust in de tent en is niet van plan om spelers op het laatste moment te laten vertrekken.

Dat schrijft Voetbal International. De 'maatregel' van PSV betekent dat clubs alleen nog tot volgende week hebben om zich te melden in Eindhoven. Daarna lijkt de transferdeur voorlopig dicht te gaan.

Voor Bergwijn en Lozano breekt dus een belangrijke week aan, schrijft VI. PSV speelt op 23 juli thuis tegen Basel. Een week later wacht de return in Zwitserland. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de derde voorronde van de Champions League.

Voor Bergwijn bestaat belangstelling uit verschillende competities. Bayern München, Manchester United en Internazionale zijn al genoemd, maar ook Ajax heeft interesse. Voor Lozano lijkt SSC Napoli de meest geïnteresseerde club.

Versterkingen
PSV hoopt zich voor Basel-thuis te versterken met een rechter centrale verdediger. Dat moet de vervanger worden van de naar Duitsland vertrokken Daniel Schwaab. Het is nog niet duidelijk om wie het gaat. De verdediger wordt na Toni Lato, Bruma, Ibrahim Afellay en Robbin Ruiter versterking nummer vijf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat PSV Basel uitschakelen?

Ja
62%
Nee
38%
(9431 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws