Grueter verklapt 'groot geheim': NOS-stem én Sierd de Vos te horen in FIFA 20

Grueter verklapt 'groot geheim': NOS-stem én Sierd de Vos te horen in FIFA 20

Gepubliceerd: woensdag 10 juli 2019 om 20:18wo 10-07-2019 om 20:18

Laatste update: woensdag 10 juli 2019 om 20:46wo 10-07-2019 om 20:46

Sierd de Vos en Jeroen Grueter worden de commentatoren in de nieuwe editie van de populaire voetbalgame FIFA. Dat laat Grueter woensdagavond doorschemeren. Het duo vervangt Evert ten Napel en Youri Mulder.

'We hebben heel lang een groot geheim met ons meegedragen, maar morgen mag het nieuws er eindelijk uit! Aan de zijde van de onnavolgbare El Sierd is een droom werkelijkheid geworden', laat Grueter weten via Twitter. Hij sluit af met '#itsinthegame', waarmee hij verwijst naar de pay-off van producent EA Sports.

De introductie van Sierd de Vos hing al even in de lucht, nadat Shownieuws in juni meldde dat de commentator van Ziggo Sport in FIFA 20 te horen zou zijn. De naam van Grueter is nieuw. Hij is al jaren commentator bij de NOS. De nieuwe FIFA verschijnt eind september. De wisseling van de wacht is overigens nog niet officieel bevestigd door EA Sports.

Kort na de tweet van Grueter bevestigde De Vos dat donderdag om 17.00 uur bekend wordt gemaakt dat zij de verbale ondersteuning gaan verzorgen in de nieuwe FIFA.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws