'Ajax kan komst van supertalent Kean vergeten: Everton heeft de beste papieren'

'Ajax kan komst van supertalent Kean vergeten: Everton heeft de beste papieren'

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 07:05do 11-07-2019 om 07:05

Ajax hoeft niet te rekenen op de komst van Moise Kean, het negentienjarige supertalent van Juventus. In Italië werd gefluisterd dat de jonge spits zou worden betrokken in de transfer van Matthijs de Ligt, maar daarvan lijkt geen sprake te zijn.

De Telegraaf meldde woensdagavond dat Juventus gas wil geven: La Vecchia Signora heeft het aanvankelijke bod van vijftig miljoen euro met zeventien miljoen verhoogd en hoopt De Ligt dit weekend te kunnen presenteren. Kean zal niet de omgekeerde weg bewandelen: volgens de Italiaanse tak van Sky Sports is het niet de bedoeling dat de drievoudig Italiaans international als wisselgeld wordt ingezet.

De Premier League wordt waarschijnlijk zijn nieuwe werkterrein. Volgens diverse Britse media, waaronder The Daily Mail, ziet Everton in de Italiaan een nieuwe Romelu Lukaku en hopen The Toffees voor 34 miljoen euro zaken te kunnen doen. De regerend Serie A-kampioen lijkt Kean echter pas te willen laten gaan wanneer Everton een terugkoopclausule van 45 miljoen euro in diens contract op laat nemen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws