'Ajax en PSV spenderen meer geld, maar wij hebben ons ook goed versterkt'

'Ajax en PSV spenderen meer geld, maar wij hebben ons ook goed versterkt'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 10:10vr 12-07-2019 om 10:10

Nicolai Jörgensen wil Feyenoord terugbetalen. De Deense spits ging daarom niet in op sluimerende belangstelling van andere clubs en verlengde zijn contract in De Kuip.

"Ik sprak met de club en vertelde ze dat ik blij was bij de club. Ik zag geen reden om te vertrekken", verklaart Jörgensen, die nu tot medio 2021 vastligt, aan RTV Rijnmond. "Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties. Ik wil de club terugbetalen."

Komend seizoen probeert Feyenoord in het spoor te blijven van Ajax en PSV. Jörgensen is optimistisch. "We hebben een goed team en hebben ons goed versterkt. Ajax en PSV spenderen meer geld, dus we moeten het van de chemie binnen de ploeg hebben. We hebben ervaren spelers en dat moeten we uitbuiten."

De 28-jarige spits sloot maandag aan bij het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk en donderdag hervatte hij de training, maar zijn knie zit hem nog in de weg. "Er is een klein beetje irritatie in de knie, maar ik zou volgende week weer moeten kunnen trainen", stelt Jörgensen de Feyenoord-supporters gerust. "Het is niks ernstigs, maar het is wel een beetje pijnlijk nu."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe vaak gaat Jörgensen komend seizoen scoren in de Eredivisie?

(3164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws