'We zijn goede vrienden, maar ik weet niet of De Ligt naar Juventus zal gaan'

'We zijn goede vrienden, maar ik weet niet of De Ligt naar Juventus zal gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 11:39vr 12-07-2019 om 11:39

De kans is groot dat Stefan de Vrij het komend seizoen opneemt tegen Matthijs de Ligt. De Ajax-captain is op weg naar Juventus, terwijl De Vrij onder contract staat bij Internazionale. In Italië doet hij een goed woordje voor De Ligt.

De aanstaande transfer van De Ligt houdt de gemoederen bezig in Italië. In een interview met Tuttosport wordt ook De Vrij ernaar gevraagd. "We kunnen het goed met elkaar vinden, omdat we een vergelijkbaar karakter hebben", aldus de Inter-verdediger. "Hij is een heel goede speler voor zijn leeftijd en een erg goede jongen. Matthijs is een slimme kerel, een harde werker en zelfs een goede vriend. We gaan veel met elkaar om bij Oranje, maar ik weet niet of hij naar Juventus zal gaan."

De Vrij moet het bij het Nederlands elftal stellen met een rol als bankzitter, omdat De Ligt en aanvoerder Virgil van Dijk de voorkeur krijgen van bondscoach Ronald Koeman. Bij Inter wil hij zich verder ontwikkelen. "Ik wil beter worden en groeien, zodat ik een belangrijke speler voor dit team kan worden" Antonio Conte is de nieuwe trainer van Inter. "Hij is een coach die alleen wil winnen, dat is duidelijk. Ik heb er veel vertrouwen in."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws