Van Drongelen reageert op transfergeruchten: Ik ben op dit moment niet te koop

Van Drongelen reageert op transfergeruchten: "Ik ben op dit moment niet te koop"

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 14:15vr 12-07-2019 om 14:15

Een transfer van Rick van Drongelen naar FC Augsburg is op dit moment niet aan de orde. De Nederlandse verdediger vertelt aan BILD dat hij op dit moment niet op de nominatie staat om te vertrekken bij Hamburger SV.

Van Drongelen degradeerde ruim een jaar geleden voor het eerst in de clubgeschiedenis met HSV uit de Bundesliga. De Traditionsverein slaagde er het afgelopen seizoen niet meteen in om terug te keren op het hoogste niveau. Voor Van Drongelen lonkte desondanks wel een stap omhoog. Volgens BILD en de Hamburger Morgenpost toonde FC Augsburg concreet interesse, maar de oud-speler van Sparta trapt op de rem.

"Ik ben op dit moment niet te koop", laat de twintigjarige Van Drongelen weten. Hij is zijn werkgever bovendien dankbaar voor het vertrouwen. "HSV gaf mij als jonge speler de kans om in de Bundesliga te spelen. Als jonge speler wil je minuten maken. Ik heb het hier goed naar mijn zin. Wat HSV mij gegeven heeft, wil ik graag teruggeven." Van Drongelen werd eerder ook in verband gebracht met PSV.

Poll

Is Van Drongelen goed genoeg voor de Bundesliga?

(1763 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws