Update: Fekir poseert met supporters en clubsjaal na aankomst in Sevilla

Update: Fekir poseert met supporters en clubsjaal na aankomst in Sevilla

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 17:42ma 22-07-2019 om 17:42

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 17:46ma 22-07-2019 om 17:46

Nabil Fekir is op weg naar de uitgang bij Olympique Lyon. De aanvoerder van de Franse club is momenteel in gesprek met Real Betis, dat hem een vorstelijk jaarsalaris kan bieden.

Dat melden Franse en Spaanse media. Fekir leek tot vorig seizoen op weg naar Liverpool, maar die miljoenentransfer ketste af bij de medische keuring. Liverpool liet de deal klappen omdat de knie van Fekir niet goed zou zijn. Even later bleek dat The Reds gewoon wat miljoenen van de deal af wilden snoepen. Uiteindelijk bleef Fekir bij Lyon.

Waarschijnlijk komt het deze keer wel van een transfer. Volgens Le Parisien is Fekir hard op weg naar Betis, maar ook media in Spanje maken melding van de aanstaande deal. Of de transfer er komt zal afhangen van de verkoop van Giovani Lo Celso, die mogelijk naar Tottenham Hotspur vertrekt. Als die deal rond is, kan Fekir naar Sevilla komen.

Lyon gaat niet voor een transfer van Fekir liggen. Zijn contract in Frankrijk loopt volgend jaar zomer af, waardoor er nu nog iets verdiend kan worden. Betis en Lyon zijn dicht bij een akkoord over een transfer van dertig miljoen euro. Detail: Liverpool wilde Lyon een stuk meer voor Fekir betalen (ongeveer vijftig miljoen). Fekir kan in Spanje voor vijf seizoenen tekenen en wordt de op een na duurste speler in de clubgeschiedenis van Betis.

Update 21/7 21.00: Fekir mag zich nog heel even speler van Olympique Lyon noemen, meldt L'Équipe zondagavond. De spelmaker heeft van zijn club toestemming gekregen om naar Sevilla af te reizen en daar zijn transfer naar Betis af te ronden. Beide clubs zijn bovendien dichtbij een akkoord: naar verwachting is de verrassende transfer van de spelmaker binnen 48 uur een feit.

Update 22/7 17.42: De transfer van Fekir is bijna rond. Maandag arriveerde de Franse linkspoot in Sevilla. Volgens onder meer Mundo Deportivo en Onda Cero ondergaat Fekir later op de dag een medische keuring. De komst van de aanvallende middenvelder maakt de weg vrij voor Giovanni Lo Celso om zijn overstap naar Tottenham Hotspur af te ronden

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Past Fekir in de Spaanse competitie?

(2499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws