'Spurs blijft investeren na recordtransfer: 80 miljoen euro voor tweetal'

'Spurs blijft investeren na recordtransfer: 80 miljoen euro voor tweetal'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 15:30ma 22-07-2019 om 15:30

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 15:40ma 22-07-2019 om 15:40

Na de recordtransfer van Tanguy Ndombele staat Tottenham Hotspur op het punt om opnieuw met geld te smijten. Britse media melden dat Spurs zich snel hoopt te versterken met middenvelder Giovanni Lo Celso (Real Betis) en vleugelspeler Ryan Sessegnon (Fulham). 

Voor Lyon-uitblinker Ndombele betaalde Tottenham eerder deze maand dik 60 miljoen euro, een clubrecord. Lo Celso (23, foto) moet een soortgelijk bedrag kosten. De international van Argentinië heeft een topseizoen achter de rug in Sevilla. Betis is momenteel bezig met de komst van Nabil Fekir en zodra die deal is afgerond, ligt de weg open voor Lo Celso om de overstap te maken naar Londen. Bij Spurs moet de linkspoot gaan concurreren met Christian Eriksen en Dele Alli. 

De negentienjarige Sessegnon staat te boek als één van de grootste talenten van Engeland. Met Fulham degradeerde de linkspoot afgelopen seizoen uit de Premier League. Omdat het contract van Sessegnon over een jaar afloopt, is de formatie uit Londen nu gedwongen om hem te verkopen.

The Telegraph meldt dat onderhandelingen tussen Fulham en Spurs over de tiener inmiddels in een 'vergevorderd stadium' zijn aanbeland. Sessegnon kost de verliezend Champions League-finalist ruim 20 miljoen euro plus bonussen. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws