BILD: Dembélé wil niet naar Bayern, al twee weken geen contact meer

BILD: Dembélé wil niet naar Bayern, al twee weken geen contact meer

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 21:56za 13-07-2019 om 21:56

FC Bayern München lijkt de komst van Ousmane Dembélé uit het hoofd te moeten zetten. Der Rekordmeister is nog altijd geïnteresseerd in de buitenspeler van FC Barcelona, maar die heeft geen trek in een overgang naar Duitsland. Dat schrijft BILD zaterdag.

Volgens het Duitse medium staat Dembélé nog altijd op de lijst met buitenspelers die de club mogelijk wil aantrekken. Dat lijkt echter een lastig verhaal te worden. Nog buiten beschouwing gelaten of de Duitse recordkampioen het eens kan worden met FC Barcelona, heeft de speler via zijn zaakwaarnemer laten weten zelf niet te willen vertrekken.

De zaakwaarnemer van de Fransman liet volgens BILD twee weken geleden weten dat zijn cliënt op dat moment geen interesse had in een overgang naar Beieren. Sindsdien is er geen contact meer geweest tussen de partijen. Dembélé zou hebben besloten om, ondanks een eventuele terugkeer van Neymar, voor zijn kans te gaan in Catalonië.

Bayern München blijft ondertussen doorzoeken naar nieuwe buitenspelers. Met het vertrek van Franck Ribery en Arjen Robben heeft de club op die positie duidelijk aan kwaliteit ingeboet.

Poll

Gaat Dembélé een vaste waarde worden bij FC Barcelona?

(1109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws