Update: Wereldkampioen Rami ontslagen na stiekeme deelname aan Fort Boyard

Update: Wereldkampioen Rami ontslagen na stiekeme deelname aan Fort Boyard

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 13:10zo 14-07-2019 om 13:10

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 17:24di 13-08-2019 om 17:24

Adil Rami heeft zich nog dieper in de nesten gewerkt. Volgens de lokale krant La Provence deed de verdediger mee met een spelshow op de Franse televisie, terwijl hij zich ziek had gemeld bij zijn club Olympique Marseille.

Twee dagen na de competitiezege van Marseille op Toulouse (18 mei), waarin hij 78 minuten op het veld stond, belde Rami de club op met de mededeling dat hij niet kon komen trainen vanwege een griepje. De verdediger ging vervolgens niet in bed liggen, maar reisde af naar Charente-Maritime om mee te doen aan de spelshow Fort Boyard.

Op het programma stond onder meer een moddergevecht. Rami deed doodleuk mee, ondanks zijn 'ziekte'. De toenmalige trainer Rudi Garcia was er niet van op de hoogte. Pas na het seizoen hoorde Garcia van Rami's strapatsen. Toen Garcia besloot Rami ermee te confronteren, voerde de verdediger trieste familie-omstandigheden aan.

Het is niet de eerste keer dat Rami negatief in het nieuws komt. Onlangs beschuldigde zijn ex-vriendin Pamela Anderson hem van mishandeling. Door een 'intern onderzoek' van Marseille is hij sinds de zomer niet meer welkom op de training van de Franse club.

Update 13/8: Zijn deelname aan Fort Boyard heeft Adil Rami zijn baan gekost. De 33-jarige verdediger, die vorig jaar nog wereldkampioen werd met Frankrijk, is op staande voet ontslagen door Olympique Marseille. De Franse club ontdekte onlangs dat Rami stiekem had meegedaan aan de populaire spelshow, terwijl hij zich had ziekgemeld. Volgens Marseille is er sprake van 'grof wangedrag', waarna zijn contract is verscheurd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws