'Paris Saint-Germain hoort vertrekwens Neymar en deelt boete uit'

'Paris Saint-Germain hoort vertrekwens Neymar en deelt boete uit'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 08:13di 16-07-2019 om 08:13

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 08:16di 16-07-2019 om 08:16

Neymar heeft maandag in een gesprek met Paris Saint-Germain aangegeven dat hij wil vertrekken uit Parijs. De geruchten dat de Braziliaan aast op een vertrek deden al langer de ronde, maar nu heeft de clubleiding dat van de hoofdpersoon zelf te horen gekregen.

Dat melden Le Parisien en Sky Sports. In een gesprek van meerdere uren vertelde Neymar dat zijn toekomst wat hem betreft niet in Parijs ligt. PSG hoopte hem nog over te halen, maar die poging lijkt weinig succes te hebben. FC Barcelona wordt genoemd als de volgende bestemming van Neymar, maar ook Real Madrid lijkt een serieuze kans te hebben. Naar verluidt heeft Neymar in het gesprek met PSG aangegeven naar Barcelona te willen

Het gesprek tussen Neymar en PSG ging niet alleen over de wensen van de speler. De club deelde op haar beurt weer een boete uit aan de man van 222 miljoen, die zich vorige week had moeten melden op het trainingsveld, maar dat niet deed. Neymar verbleef in Brazilië en verklaarde daar dat hij geblesseerd was en de club daarvan af wist.

Le Parisien schrijft dat Neymar vanaf dinsdag zijn hersteltraining hervat in Parijs, terwijl de rest van het team afreist naar Duitsland. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws