FC Twente doet zaken in Sevilla en haalt international: Abu wilde dolgraag

FC Twente doet zaken in Sevilla en haalt international: "Abu wilde dolgraag"

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 15:07di 16-07-2019 om 15:07

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 15:10di 16-07-2019 om 15:10

FC Twente heeft na Keito Nakamura opnieuw een speler gepresenteerd. Middenvelder Giorgi Aburjania wordt voor twee jaar gehuurd van Sevilla, maakt de promovendus bekend via de officiële kanalen. Er is bovendien een optie tot koop bedongen. 

"Het was geen moeilijke keuze, ik wilde heel graag naar FC Twente", vertelt Aburjania op de website van zijn nieuwe club. "FC Twente is een grote club met een heel grote historie en een prachtig stadion."

"Afgelopen jaar heb ik FC Twente veel gevolgd en hen kampioen zien worden. Elke wedstrijd weer een vol stadion, dat was bijzonder. Aitor ken ik van Sevilla en is een vriend van me. Hij heeft me veel verteld over FC Twente, ik kijk er naar uit om hier straks te spelen."

Niet eenvoudig
Technisch directeur Ted van Leeuwen is verguld met de komst van de international van Georgië. "Hij draagt FC Twente al heel lang in het hart. Het hele seizoen heeft hij FC Twente op de voet gevolgd in de Keuken Kampioen Divisie en na ons kampioenschap ging bij hem de rode vlag uit."

"Abu wilde dolgraag hier spelen, het was niet eenvoudig met de middelen die we hebben, hem weg te plukken bij Sevilla. Gezien zijn standvastigheid heeft Monchi, de technisch directeur van Sevilla uiteindelijk de hand over zijn hart gehaald en ons en Abu deze kans gegund."

Eerder op de dag presenteerde Twente al Keito Nakamura. Het Japanse talent wordt, net als Aburjania, voor twee jaar gehuurd.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws