Fortuna Sittard dendert door op de transfermarkt en presenteert zevende nieuweling

Fortuna Sittard dendert door op de transfermarkt en presenteert zevende nieuweling

Gepubliceerd: dinsdag 16 juli 2019 om 20:09di 16-07-2019 om 20:09

Fortuna Sittard heeft wederom een nieuwe speler gepresenteerd. De Moldavische spits Vitalie Damascan wordt voor één jaar gehuurd van het Italiaanse Torino, maken de Limburgers dinsdagavond bekend via de officiële kanalen.

Damascan werd in 2018 voor anderhalf miljoen euro overgenomen van Sheriff Tiraspol, maar kwam sindsdien nauwelijks aan spelen toe bij Torino. Wel werkte hij zich op tot Moldavisch international: in twaalf interlands tot dusver kwam hij één keer tot scoren. De spits komt in Sittard landgenoot Alexei Koselev tegen. "Ik hoop hier in Sittard veel speelminuten te maken en uiteraard met mijn doelpunten belangrijk te zijn voor het team. Ik zal laten zien dat ik een harde werker ben", laat hij weten aan de site van zijn nieuwe club.

Fortuna heeft nu alweer zeven spelers vastgelegd voor het komende seizoen. Felix Passlack, Adnan Ugur, Rasmus Karjalainen, Patrik Raitanen en Àlex Carbonell kregen afgelopen week al gezelschap van Grégoire Amiot. Jacky Donkor wordt mogelijk de achtste nieuweling: volgens De Limburger wil Fortuna graag door met de Belgische proefspeler.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Fortuna zich nog eens kunnen handhaven?

(3159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws