'Miskoop Malcom voelt bui al hangen na Griezmann-deal, Barça wil 60 (!) miljoen'

'Miskoop Malcom voelt bui al hangen na Griezmann-deal, Barça wil 60 (!) miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 07:55wo 17-07-2019 om 07:55

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 07:57wo 17-07-2019 om 07:57

FC Barcelona eist niets minder dan de hoofdprijs voor Malcom, bericht Marca. De 22-jarige Braziliaan heeft een allesbehalve succesvol debuutseizoen in Camp Nou achter de rug, maar moet nog altijd minstens zestig miljoen euro kosten.

Malcom leek afgelopen seizoen hard op weg van Bordeaux naar AS Roma, maar FC Barcelona stak daar op het allerlaatste moment een stokje voor en maakte 41 miljoen euro over naar Bordeaux. Sindsdien kwam de Braziliaan tot 24 officiële optredens namens de Blaugranas, meestal als invaller. Nu Antoine Griezmann naar Camp Nou is verhuisd, lijken zijn perspectieven verder te vertroebelen. Volgens Marca heeft de zaakwaarnemer van de Braziliaan dinsdag een gesprek met de clubleiding gehad.

Een mogelijke transfer van zijn cliënt was het onderwerp van discussie: Barcelona weet dat er veel interesse is voor Malcom, van onder meer Everton en Tottenham Hotspur, en wil een zo hoog mogelijke vraagprijs hanteren. Volgens de sportkrant is er nog geen bod binnengekomen, maar zijn er al wel diverse clubs die geïnformeerd hebben. Malcom heeft in Catalonië nog een contract tot medio 2023.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws