'Fortuna Sittard bijna rond met twee aanvallers, komst Ledley 'moeilijk verhaal''

'Fortuna Sittard bijna rond met twee aanvallers, komst Ledley 'moeilijk verhaal''

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 11:40wo 17-07-2019 om 11:40

Laatste update: vrijdag 26 juli 2019 om 09:46vr 26-07-2019 om 09:46

Fortuna Sittard hoopt nog een centrale verdediger en een verdedigende middenvelder aan te kunnen trekken en dan is de selectie helemaal rond. De club staat op het punt twee offensieve spelers te presenteren, weet 1Limburg.

"Idealiter zijn we dan nog niet klaar. Maar het potje begint aardig leeg te raken, we moeten het doen met de middelen die we hebben", vertelt technisch manager Sjoerd Ars tegenover 1Limburg. Een centrale verdediger en een controlerende middenvelder staan sowieso nog op het lijstje. 

Voor die laatste vacature heeft Fortuna Wales-international Joe Ledley (32) en José Rodriguez op de lijst staan. Volgens Ars wordt Ledley 'een moeilijk verhaal', terwijl de Fortuna-berichten die Rodriguez op social media post niet bewijzen dat hij naar Sittard komt. "Helaas niet. Dat kan nog wel even duren", stelt Ars.

De club staat wel op het punt twee offensieve versterkingen te presenteren. De Belgische vleugelaanvaller Jacky Donkor (20) krijgt na een succesvolle stage een contract. Zijn komst wordt snel officieel naar buiten gebracht. Daarnaast is Fortuna ook dicht bij een deal met een andere aanvaller, maar om wie het gaat wil Ars niet loslaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws