'Droomkandidaat' Feyenoord: 'Kan me niet voorstellen dat hij niet gepolst wordt'

'Droomkandidaat' Feyenoord: 'Kan me niet voorstellen dat hij niet gepolst wordt'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 13:59wo 17-07-2019 om 13:59

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 14:01wo 17-07-2019 om 14:01

Robert Eenhoorn geldt in Rotterdam als de droomkandidaat om Jan de Jong op te volgen als algemeen directeur van Feyenoord. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel is er zeker van dat de Rotterdammers aan zullen kloppen bij de huidige directeur van AZ.

"'Het is zo makkelijk om nu het inkoppertje te doen en te zeggen dat Robert Eenhoorn aangesteld moet worden. Hij is, zeker bij de achterban, een gedroomde kandidaat. Ik kan me niet voorstellen dat hij niet gepolst zal worden", aldus Van Eersel tegenover RTV Rijnmond

Eerder woensdag werd bekend dat De Jong vertrekt als algemeen directeur. De Rotterdammers verklaarden op de website wel aan dat het verwacht 'op redelijke termijn' een opvolger te kunnen benoemen. "En dat is belangrijk, want onrust kan Feyenoord niet gebruiken in dit hoofdpijndossier", meent Van Eersel.

Hij stelt dat het al rommelde tussen club en algemeen directeur rond het dossier van Feyenoord City. "Als je allebei een andere kant op wil, dan is het buigen of barsten. Anders kom je nooit verder", stelt hij. "De verhoudingen met de Raad van Commissarissen, lagen op scherp. Feyenoord zit met een hoofdpijndossier met Feyenoord City en de koers van de club. Jan de Jong staat er wat behoudender in. Hij stond voor de continuïteit van de club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws