Stam acht Feyenoord niet kansloos: 'Daarmee kunnen we veel compenseren'

Stam acht Feyenoord niet kansloos: 'Daarmee kunnen we veel compenseren'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 17:36wo 17-07-2019 om 17:36

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 21:23wo 17-07-2019 om 21:23

Jaap Stam is optimistisch over de kansen van Feyenoord in het nieuwe seizoen. Hij is er heilig van overtuigd dat zijn ploeg met de juiste 'ingrediënten' in de buurt kan komen van Ajax en PSV.

"Iedereen praat over Ajax en PSV, twee clubs met meer budget en dus meer mogelijkheden dan Feyenoord. Het zal wel zo zijn dan, als iedereen het zegt", begint Stam tegenover Voetbal International. "Maar dat betekent niet dat wij op voorhand totaal kansloos zijn. Wij zullen er iets tegenover moeten stellen: fitheid, agressie, mentaliteit, de wil om te winnen. Met die ingrediënten kunnen we heel veel compenseren, ben ik heilig van overtuigd."

Volgens de oefenmeester, die aan zijn eerste seizoen in De Kuip gaat beginnen, moet Feyenoord van eigen kracht uitgaan. "Ik zie daar het probleem niet van in, want ik denk dat deze huidige spelersgroep nog heel veel progressie kan boeken. Tel dat op bij de fitheid waar we aan werken en die we aan het benaderen zijn én de manier waarop we willen gaan spelen. Daarmee kunnen we het veel teams nu al heel moeilijk maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Feyenoord meestrijden om de titel?

(4777 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws