Van Bommel ziet Toni Lato debuteren: We brachten hem vaak in moeilijkheden

Van Bommel ziet Toni Lato debuteren: "We brachten hem vaak in moeilijkheden"

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 23:38wo 17-07-2019 om 23:38

PSV-trainer Mark van Bommel mocht woensdag de vijfde nieuwkomer van de transferzomer begroeten: de Franse verdediger Olivier Boscagli is overgekomen van OGC Nice. Van Bommel verwacht het een en ander van de 21-jarige linkspoot, vertelt hij na het oefenduel tussen PSV en VfL Wolfsburg.

Van Bommel betitelt Boscagli als een 'vaardige speler'. "Hij kan links en rechts centraal spelen, hij kan linksback spelen, hij kan met beide voeten passen over de grond, hij kan goede lange ballen geven...", laat hij weten aan FOX Sports. "Hij is vrij jong, maar we verwachten wel hele goede dingen van hem."

Boscagli moet op de linksbackpositie eventueel concurreren met Toni Lato: de Valencia-huurling maakte woensdag zijn officieuze debuut, maar werd na één helft alweer gewisseld. "Omdat hij later in is gestroomd, rechtstreeks uit de vakantie. Dus dat was al gepland. Hoe ik hem vond spelen? Niet slecht, maar we brachten hem vaak in moeilijkheden. Dat is waar het om draait: kleine afstemmingen, waardoor het team beter functioneert en het individu ook rustiger wordt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat PSV kampioen worden komend seizoen?

(8324 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws