PSV-aankoop wil spelen tegen FC Basel: 'Ik hoop dat de coach me opstelt'

PSV-aankoop wil spelen tegen FC Basel: 'Ik hoop dat de coach me opstelt'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 11:03do 18-07-2019 om 11:03

PSV-aankoop Olivier Boscagli is klaar voor de Champions League-wedstrijd van de Eindhovenaren tegen FC Basel. De Fransman hoopt dat trainer Mark van Bommel hem direct opstelt.  

"Het is al snel volgende week woensdag. Dat is belangrijk voor de club. Ik ben er klaar voor en ik hoop dat de coach me dan opstelt. Wij zijn 1 juni weer begonnen en ik ben zelf drie weken eerder al begonnen. Dus ja, ik ben helemaal klaar voor het begin van het seizoen", aldus Boscagli tegenover PSV TV.

De verdediger speelde twee weken geleden een oefenwedstrijd met OGC Nice tegen zijn nieuwe werkgever. Hij wist toen al van de interesse vanuit Eindhoven. "Ja, want mijn zaakwaarnemer had al gezegd dat PSV me volgde. Er was nog niets geregeld, ze hadden me alleen benaderd. Maar het was belangrijk om die wedstrijd te spelen, want ik wist dat de coach en de club me zagen zitten", aldus Boscagli. 

De verdediger omschrijft zichzelf als een 'vrij technische speler' die als linksback en als centrumverdediger uit de voeten kan. "Veel passes en snel naar voren. Wat dat betreft pas ik goed bij de club", aldus Boscagli.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws