Done deal: Sparta heeft beet en voegt 'ervaren doelman' toe aan spelersgroep

Done deal: Sparta heeft beet en voegt 'ervaren doelman' toe aan spelersgroep

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 11:30do 18-07-2019 om 11:30

Sparta Rotterdam heeft met Ariel Harush de gewenste doelman binnen. De Rotterdammers grepen eerder naast Robbin Ruiter en Kostas Lamprou, maar hebben nu wel beet. Dat meldt de club via de officiële kanalen.

De 31-jarige international van Israël tekent een contract voor één seizoen bij de Kasteelclub. Sparta neemt hem over van Hapoel Beer Sheva. Sparta zou naast Ruiter en Lamprou ook hebben geprobeerd Michael Verrips (KV Mechelen) en Benjamin van Leer (Ajax) vast te leggen, maar de club is uiteindelijk bij Harush uitgekomen.

"We waren op zoek naar een extra keeper, die de concurrentiestrijd aan kan gaan met Tim Coremans", vertelt technisch manager Henk van Stee op de website van de Rotterdammers. "Met het vastleggen van Ariel halen we een goede en ervaren doelman binnen, die al enkele jaren de eerste keus is bij zijn nationale ploeg. We wilden hem graag aan de selectie toevoegen en zijn blij dat hij bij hier tekent."

De doelman landde woensdag op Schiphol en Sparta onderhandelde volgens het AD 'tot laat' om de deal zo snel mogelijk rond te krijgen. Dat is dus gelukt. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws