Almere City pakt uit met breaking news en haalt 'massive player': 'Cirkel is rond'

Almere City pakt uit met breaking news en haalt 'massive player': 'Cirkel is rond'

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 12:07do 18-07-2019 om 12:07

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 12:36do 18-07-2019 om 12:36

Thomas Verheydt maakt de overstap van Go Ahead Eagles naar Almere City. Beide Keuken Kampioen Divisie-ploegen melden de transfer donderdagmiddag via de officiële kanalen. Verheydt heeft voor twee seizoenen getekend. 

Almere pakt groot uit met 'breaking news'. De formatie van trainer Robert Molenaar spreekt over de komst van een 'massive player'. "Ik heb al eerder gesprekken gehad met Almere City FC. Voor mij voelt het nu als het juiste moment in mijn loopbaan om deze overstap te maken", wordt Verheydt (27) geciteerd. "De ambitie van de club is overduidelijk; alles klopt voor mijn gevoel en voor mij is daarmee de cirkel rond."

"Met Thomas halen we de zo gewenste aanvallende versterking binnen. Hij heeft in de afgelopen seizoenen bewezen niet alleen een erkend doelpuntenmaker te zijn, maar tevens een ideaal aanspeelpunt", vult algemeen directeur John Bes aan. "Met de komst van Thomas onderstreept Almere City FC haar ambities."

Verheydt was actief in de jeugd van Feyenoord en ADO Den Haag. Na een periode bij de amateurs belandde de bonkige spits via MVV Maastricht bij Crawley Town. Go Ahead haalde hem in 2018 terug naar Nederland. Afgelopen week ging nog het gerucht dat Verheydt aan de slag zou gaan bij St. Mirren, in Schotland. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws