'Bologna wil opnieuw op Hollandse toer: PSV-duo van 22 miljoen euro in vizier'

'Bologna wil opnieuw op Hollandse toer: PSV-duo van 22 miljoen euro in vizier'

18-07-2019 13:44 Laatste update: 14:53
186

Bologna heeft het vizier gericht op twee middenvelders van PSV. Althans: Corriere dello Sport claimt donderdag dat zowel Jorrit Hendrix als Pablo Rosario op een lijstje staat bij de Serie A-formatie. 

Bij Bologna, afgelopen seizoen de nummer tien van de Italiaanse competitie, staan momenteel drie Nederlanders onder contract. Mitchell Dijks werd een jaar geleden overgenomen van Ajax en afgelopen maand volgden Jerdy Schouten (Excelsior) en Stefano Denswil (Club Brugge) in zijn kielzog. 

Nu is Bologna volgens CdS in de markt voor twee spelers van PSV: Jorrit Hendrix en Pablo Rosario. De middenvelders hebben een prijskaartje van respectievelijk 8 en 14 miljoen euro, meldt het Italiaanse medium

Hendrix (24) en Rosario (22) zouden al langere tijd worden gevolgd door de Italiaanse club. Laatstgenoemde ligt tot medio 2023 vast in Eindhoven, terwijl Hendrix nog twee seizoenen vastligt. 

Beide spelers stonden woensdag in de basis tijdens een oefenduel in het Philips Stadion met VfL Wolfsburg. PSV ging voor eigen publiek met 2-0 onderuit. 

No Poll