'Feyenoord-terugkeer lonkt': Ik verwacht dat hij binnen een dag of wat tekent

'Feyenoord-terugkeer lonkt': "Ik verwacht dat hij binnen een dag of wat tekent"

19-07-2019 08:28
220

Feyenoord wil Leroy Fer definitief vastleggen. De 29-jarige middenvelder traint sinds deze maand mee in Rotterdam en heeft daarbij een uitstekende indruk gemaakt op trainer Jaap Stam, meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant is Fer veel fitter dan verwacht en als hij in het oefenduel met Karlsruher SC fysiek overeind blijft, 'verdient hij eigenlijk een contract'. Daar zitten echter nog wat haken en ogen aan. Feyenoord heeft het salarisbudget mogelijk 'keihard nodig' voor een nieuwe spits nu Nicolai Jörgensen voorlopig aan de kant staat.

Verslaggever Mikos Gouka van het AD denkt desondanks dat Fer terugkeert in De Kuip. "Ik denk dat hij bij Feyenoord blijft. Ze zijn heel tevreden over hem", zegt de clubwatcher bij FOX Sports. "De verwachtingen waren eigenlijk niet hoog. Hoe fit was hij nou? Maar het viel in Oostenrijk al op dat hij heel veel heeft meegedaan."

Fer gaf zelf al aan dat hij het liefste bij Feyenoord blijft. "En Stam is zeer tevreden over hoe hij het doet. Ik verwacht wel dat hij binnen nu en een dag of wat gaat tekenen", aldus Gouka.

Het AD koppelt de wens van Feyenoord om in zee te gaan met Fer en een nieuwe spits vast te leggen ook aan een mogelijke transfer van Steven Berghuis. De aanvaller zou voor meer financiële armslag kunnen zorgen door hem aan PSV te verkopen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s