Klopp over 'outstanding talent' Van den Berg: 'Hebben veel opties achterin'

Klopp over 'outstanding talent' Van den Berg: 'Hebben veel opties achterin'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 12:15vr 19-07-2019 om 12:15

Sepp van den Berg zal geduld moeten hebben bij Liverpool. Manager Jürgen Klopp erkent dat hij genoeg opties heeft in het centrum van de verdediging en Van den Berg niet direct nodig heeft.

Van den Berg kwam deze zomer over van PEC Zwolle en wacht nog altijd op zijn officieuze debuut voor The Reds. De FIFA heeft nog altijd geen groen licht gegeven voor zijn overgang. Hij is er vrijdag dan ook niet bij wanneer Liverpool het in de Verenigde Staten opneemt tegen Borussia Dortmund. Mogelijk kan hij zondag wel minuten maken tegen Sevilla.

Aangezien Liverpool ruim in de centrale verdedigers zit, wordt Van den Berg rustig gebracht. "Hij is een aardige kerel en een goede voetballer. Maar dat wisten we al, daarom hebben we hem gehaald", tekent The Liverpool Echo op uit de mond van Klopp. "Hij is een prachtige kerel en hij heeft besloten bij ons te komen, dat is goed."

Klopp benadrukt echter dat Van den Berg niet voor nu is gehaald. "Maar het is geen langetermijnproject waarbij hij vijf jaar moet wachten voor hij voor ons zal spelen", voegt hij daar aan toe. "Maar we hebben op dit moment geen problemen centraal achterin, we hebben veel opties."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws