Klopp onder de indruk: 'Dat vergeet je de hele tijd als je Van den Berg ziet'

Klopp onder de indruk: 'Dat vergeet je de hele tijd als je Van den Berg ziet'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 13:42vr 12-07-2019 om 13:42

Liverpool-manager Jürgen Klopp belooft dat aanwinst Sepp van den Berg deze voorbereiding nog kansen gaat krijgen in het eerste elftal. De Duitser is onder de indruk van de zeventienjarige Nederlander, die overkwam van PEC Zwolle.

"Hij is zeventien jaar, maar als je hem ziet vergeet je dat de hele tijd", vertelt Klopp op de clubsite van de Champions League-winnaar. "Hij is nog jong en heeft nog een hoop te leren. Het goede is dat hij daar alle tijd voor heeft, dus dat komt goed."

Van den Berg kwam donderdag nog niet in actie in het oefenduel met Tranmere Rovers (6-0), omdat de verdediger nog op groen licht wacht van de FIFA. Zijn kans komt nog, stelt Klopp, die nog niet kwijt wil of de jongeling tot de hoofdmacht gaat behoren. "Dat hangt ervan af. De deur staat open, het is aan de jonge jongens zelf om over de drempel heen te stappen."

"Hij is een geweldige speler", vervolgt Klopp. "Hij vond dat zijn toekomst hier moest liggen en dat ben ik met hem eens. Laten we nu samen aan zijn toekomst werken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Van den Berg een goede keuze gemaakt met Liverpool?

(10950 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws