Algemeen Dagblad: Jordania sleept FC Den Bosch voor de rechter

Algemeen Dagblad: Jordania sleept FC Den Bosch voor de rechter

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 12:44vr 19-07-2019 om 12:44

Kakhi Jordania heeft FC Den Bosch voor de rechter gesleept, meldt het Algemeen Dagblad. De Georgische zakenman, die donderdag van de KNVB te horen kreeg dat hij de club níet mag overnemen, wil beslag laten leggen op gelden en/of goederen van Den Bosch.

Jordania wil (een deel) van het door hem geïnvesteerde geld terug krijgen. Sinds Jordania het in Den Bosch voor het zeggen kreeg stopte hij veel geld in de club. De zoon van Merab Jordania (oud-eigenaar van Vitesse) hoopte dat hij de aandelen van de club in handen kon krijgen zodat hij volledige zeggenschap kon krijgen, maar kreeg tot twee keer toe nul op het rekest. De KNVB liet Den Bosch donderdag weten niet akkoord te gaan met de overname. Dat betekent dat er een einde komt aan de periode van Jordania bij Den Bosch.

Dat betekent niet dat Den Bosch en Jordania definitief van elkaar verlost zijn. De club is vrijdagochtend op de hoogte gesteld van zijn actie. Beide partijen staan woensdag tegenover elkaar in de rechtbank. Jordania mag dan uitleggen waarom hij beslag wil laten leggen en waarop, aldus het AD.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws