Van Veldhoven keert niet meer terug bij Roda: Ik voel me niet prettig

Van Veldhoven keert niet meer terug bij Roda: "Ik voel me niet prettig"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juli 2019 om 14:24vr 19-07-2019 om 14:24

Harm van Veldhoven keert niet meer terug bij Roda JC. De technisch directeur, die al een maand ziek thuis zit, praat met de clubleiding over de ontbinding van zijn contract. Dat melden de Limburger en ZO-NWS.

Van Veldhoven meldde zich begin juni ziek. Roda communiceerde dat de technische man, die op interim-basis ook de functie van algemeen directeur vervult, niet in staat was om te werken. Van Veldhoven heeft in Limburg een contract voor onbepaalde tijd. Van Veldhoven meldde zich ziek nadat bekend werd dat de Mexicaanse investeerder Mauricio Garcia de la Vega instapte bij Roda.

"Ik heb een contract voor onbepaalde tijd en wij hebben gesproken over ontbinding hiervan. Ik voel me niet prettig namelijk in de rol die gepland is die ik nu bij Roda zou moeten gaan spelen", zegt Van Veldhoven tegen ZO-NWS. "Dan moet je aan het belang van de club denken en verder gaan kijken."

Roda wil zo snel mogelijk een opvolger voor Van Veldhoven aanstellen. Volgens de Limburger hebben meerdere kandidaten zich bij de club gemeld. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws