AD: Feyenoord en 'centrale verdediger' Fer tevreden, gesprekken nog niet gestart

AD: Feyenoord en 'centrale verdediger' Fer tevreden, gesprekken nog niet gestart

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 21:49za 20-07-2019 om 21:49

Laatste update: zaterdag 20 juli 2019 om 22:05za 20-07-2019 om 22:05

Of Leroy Fer een contract gaat versieren bij zijn oude liefde Feyenoord, zal nog moeten blijken, maar beide partijen zijn volgens het Algemeen Dagblad te spreken over de voorbije trainingsweken. De transfervrije Fer meldde zich begin juli in Rotterdam-Zuid en traint sindsdien mee.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka liet deze week aan FOX Sports weten dat hij verwachtte dat Fer een contract zou verdienen. Diezelfde Gouka schrijft namens het AD dat de gesprekken nog niet geopend zijn, maar dat de samenwerking tot dusver prima bevalt. De conditie van de elfvoudig Oranje-international, die zelf al openlijk liet doorschemeren dat hij hoopt op een contract, gaat met sprongen vooruit.

Feyenoord speelde zaterdag een besloten oefenwedstrijd tegen het Duitse Karlsruher SC, waarin Fer één helft in actie kwam. Volgens het AD was de verdedigende middenvelder één linie gezakt en werd hij door trainer Jaap Stam samen met Sven van Beek centraal achterin geposteerd. Halverwege de wedstrijd moest hij plaatsmaken voor de jonge Ramon Hendriks.

Poll

Moet Feyenoord Leroy Fer vastleggen?

(12260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws