'PSV aast nog altijd op linksback en legt verbeterd bod neer in Duitsland'

'PSV aast nog altijd op linksback en legt verbeterd bod neer in Duitsland'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 10:47zo 21-07-2019 om 10:47

PSV heeft nog altijd belangstelling voor Chris Gloster en legde inmiddels een beter bod neer bij Hannover 96. Dat meldt ESPN. De Duitse club lijkt niet van plan om de achttienjarige linksback voor een habbekrats te laten gaan.

PSV zit al een tijd achter Gloster aan, maar struikelt over de vraagprijs van Hannover. Volgens eerdere berichten boden de Eindhovenaren in eerste instantie een ton, daar waar Hannover juist een half miljoen plus nog eens een half miljoen aan bonussen wilde hebben. 

ESPN meldt dat PSV vrijdag een nieuw bod heeft gedaan, maar uit het bericht wordt niet duidelijk hoeveel de club geboden heeft. Het is volgens de Amerikaanse tv-zender wel zo dat PSV een maand geleden voor het laatst concreet was. Gloster heeft in Hannover nog een contract voor één seizoen.

Hannover heeft aan Gloster laten weten dat hij deel uitmaakt van het eerste team als hij blijft. Echter heeft de linksback bij PSV de kans om Champions League-voetbal te spelen, wat hem aanspreekt.

Gloster komt waarschijnlijk niet in aanmerking voor een plek in het eerste elftal van PSV. Hij wordt vooral gezien als versterking voor Jong PSV.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws