'Nieuws uit Zweden: Elfsborg schuift Vitesse-bod van vier ton terzijde'

'Nieuws uit Zweden: Elfsborg schuift Vitesse-bod van vier ton terzijde'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 17:16zo 21-07-2019 om 17:16

Laatste update: zondag 21 juli 2019 om 17:29zo 21-07-2019 om 17:29

Vitesse heeft een blauwtje gelopen bij het Zweedse IF Elfsborg, meldt Fotbolldirekt zondagmiddag. De Arnhemmers hebben volgens het medium een bod van vier ton op verdediger Simon Strand gedaan.

Elfsborg heeft het voorstel van de Arnhemmers echter resoluut van tafel geveegd. FC Kopenhagen heeft zich volgens Fotbolldirekt ook gemeld voor Strand, maar zou eveneens nul op het rekest hebben gekregen. De 26-jarige back, die op beide flanken uit de voeten kan, lijkt niet te mogen vertrekken tijdens de zomerse transferperiode, waarin de Zweedse competitie gewoon doorloopt. Strand heeft in Borås nog een contract tot eind 2021.

Vitesse zit momenteel niet al te ruim in de vleugelverdedigers. Alexander Büttner is vertrokken uit Arnhem en Khalid Karami werd verhuurd aan Sparta. Max Clark is momenteel het enige alternatief op links, Vyacheslav Karavaev en de van Go Ahead Eagles teruggekeerde Julian Lelieveld zijn de twee rechtsbacks in de selectie. Karavaev staat echter in de belangstelling van meerdere clubs en zou zomaar eens kunnen vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws