Eén week vakantie voor Ajax-aankoop Álvarez: Maar ik ben er klaar voor

Eén week vakantie voor Ajax-aankoop Álvarez: "Maar ik ben er klaar voor"

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 21:40zo 21-07-2019 om 21:40

Edson Álvarez is zondagavond met een glimlach van oor tot oor geland op Schiphol. De Mexicaanse verdediger wordt binnenkort medisch gekeurd en zal, wanneer deze geen problemen oplevert, een contract tot medio 2024 bij Ajax ondertekenen.

Vrijwel direct na zijn aankomst op de luchthaven stond hij een cameraploeg van De Telegraaf te woord. "Ik ben enorm blij om hier te zijn. Binnenkort ga ik spelen voor de grootste club van Nederland... Ik kan in woorden niet uitdrukken hoe gelukkig ik ben", laat de 28-voudig international van Mexico weten.

Álvarez laat de fans alvast weten wat ze van hem kunnen verwachten: op de vraag wat voor type verdediger hij is, vertelt hij dat hij bereid is om 'zijn leven te geven' op het veld. "Mijn sterkste punt is dat ik het team nooit in de steek laat. Ik zal altijd tot de laatste minuut blijven vechten." Hoewel de verdediger op 8 juli nog de finale van de Gold Cup speelde met Mexico, wil hij zo snel mogelijk zijn debuut maken voor Ajax. "Ik heb één week vakantie gehad, maar ik ben er klaar voor als ze mij nodig hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws