Ajax-aanwinst Álvarez reageert: 'Mijn moeder is een beetje verdrietig'

Ajax-aanwinst Álvarez reageert: 'Mijn moeder is een beetje verdrietig'

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 13:56za 20-07-2019 om 13:56

Edson Álvarez heeft voor het eerst gereageerd op zijn transfer naar Ajax. De Eredivisie-kampioen kondigde vrijdagavond aan dat de Mexicaanse international onderweg is naar Amsterdam, waar een contract voor vijf jaar voor hem klaarligt.

"Mijn familie werd heel gelukkig van het nieuws", zei de 21-jarige Alvarez op een persconferentie, geciteerd door onder meer Esto. "Ze weten wat dit voor mij betekent. Mijn moeder is ook een beetje verdrietig, maar ze weet dat ik dit heel graag wil en wat mijn doelen ambities zijn."

De verdediger is niet van plan naast zijn schoenen te gaan lopen. "Ik ben nog steeds het kind dat met de metro naar de training kwam, hongerig en vol verlangen om succesvol te worden. De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Ik ben nu meer volwassen, maar ik wil verder groeien en genieten. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit mag meemaken en ben gevleid dat Ajax mij wil hebben."

Club América-trainer Miguel Herrera gunt Álvarez zijn transfer naar Ajax. "Ik mag hem als persoon en als speler. Hij is hier als kleine jongen gevormd en gaat nu een grote droom vervullen. We wensen hem alle succes."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws