Update: BILD: Leverkusen haalt Brandt-opvolger voor elf miljoen euro

Update: BILD: Leverkusen haalt Brandt-opvolger voor elf miljoen euro

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 22:49ma 29-07-2019 om 22:49

Bayer Leverkusen heeft de opvolger van Julian Brandt bijna binnen. Nadiem Amiri is naar verluidt dicht bij een overstap naar de club van Peter Bosz. Amiri staat nu nog onder contract bij TSG Hoffenheim, dat veertien miljoen euro voor hem vraagt.

Dat melden Duitse media, waaronder BILD. Amiri, jeugdinternational van Duitsland, kan in Leverkusen een contract voor vijf jaar tekenen, maar moet wachten tot de clubs akkoord zijn.

Hoffenheim wil veertien miljoen, Leverkusen hoopt voor tien miljoen zaken te doen. Het belangrijkste argument dat Leverkusen opvoert is dat Amiri nog maar een contract voor één seizoen heeft. Als Hoffenheim nog iets aan hem wil verdienen, moet de club hem nu verkopen. BILD verwacht dat de clubs elkaar uiteindelijk wel gaan vinden. Amiri moet Brandt op gaan volgen, die onlangs voor 25 miljoen euro naar Borussia Dortmund vertrok.

Amiri (22) komt uit de jeugd van Kaiserslautern en is via Mannheim in 2012 bij Hoffenheim terecht gekomen.

Update 29.7 22.48 uur: Het is rond: Amiri maakt de overstap naar Leverkusen. Dat meldt BILD. Leverkusen en Hoffenheim hebben een akkoord bereikt over een transfer van elf miljoen euro. Dat is dus drie miljoen lager dan de oorspronkelijke vraagprijs van Hoffenheim. Het is de bedoeling dat Amiri dinsdag aan pers en publiek wordt voorgesteld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws