Update: Gudelj arriveert in Spanje en gaat transfer snel afronden

Update: Gudelj arriveert in Spanje en gaat transfer snel afronden

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 23:59ma 22-07-2019 om 23:59

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 00:00di 23-07-2019 om 00:00

Nemanja Gudelj koerst af op een transfer naar de Primera Division. Marca meldt dat Sevilla zich hoopt te versterken met de Servische middenvelder. Gudelj staat nu nog onder contract bij Guangzhou ET. De Chinese club verhuurde hem afgelopen seizoen aan Sporting Portugal. 

Gudelj (27) deed het goed in Lissabon en wil nu graag actief blijven in een grote Europese competitie. Eerder werden onder meer Newcastle United, Fenerbahçe Galatasaray en Real Betis aan de oud-speler van Ajax, AZ en NAC Breda gelinkt. Marca meldt dat de middenvelder afkoerst op een overstap naar de Primera Division. Sevilla wil hem graag inlijven. 

De nummer zes van het afgelopen seizoen investeerde deze zomer al 125 miljoen euro in de selectie. Tien spelers werden ingelijfd. Voor PSV-aanvoerder Luuk de Jong werd ruim 12 miljoen euro betaald en Sevilla versterkte zich ook met onder meer Jules Koundé en Lucas Ocampos. 

Gudelj heeft in China een contract tot eind 2019. Hij verdient bij Guangzhou naar verluidt 5 miljoen euro per jaar. 

Update 16.58: O Jogo meldt inmiddels dat Gudelj zijn contract bij Guangzhou heeft laten ontbinden. Hij is dus vrij om te gaan en staan waar-ie wil. Het Portugese medium claimt te weten dat Gudelj maandagavond arriveert in Sevilla. Daar ligt een driejarig contract klaar voor de rechtspoot. 

Update 23.59 uur: Gudelj is gearriveerd in Spanje, zo heeft El Desmarque vastgelegd. Een transfer naar Sevilla lijkt daardoor een kwestie van tijd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws