Ajax maakte afspraken met Scherpen, Ten Hag looft Martinez: Bepaalde rust

Ajax maakte afspraken met Scherpen, Ten Hag looft Martinez: "Bepaalde rust"

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 23:33ma 22-07-2019 om 23:33

Lisandro Martinez maakte maandag zijn officieuze debuut voor Ajax en liet meteen een goede indruk achter bij Erik ten Hag. De Argentijn straalde rust uit, daar waar de rest van Ajax onrustig overkwam in het met 1-2 verloren oefenduel met Panathinaikos.

"Ik ben blij met de invalbeurt van Martinez. Je ziet meteen dat hij een bepaalde rust uitstraalt. Hij weet hoe het spel gespeeld wordt", zegt Ten Hag bij Ziggo Sport. Ook Sergino Dest maakte indruk. "Ik vond Dest, zeker in de eerste helft, uitstekend. Hij drukt echt zijn neus aan het venster."

Bruno Varela en Dominik Kotarski keepten de wedstrijden in de voorbereiding. Kjell Scherpen heeft nog geen kans gekregen, maar Ten Hag wanhoopt niet. "We hebben een verdeling gemaakt, ook Scherpen krijgt zijn wedstrijden. We hebben daar goede afspraken over gemaakt. We gaan Kjell rustig brengen."

"Hij moet op de trainingen nog werken aan een aantal vaardigheden. In de wedstrijden waarin hij al gespeeld heeft, heeft hij het gewoon goed gedaan. Hij heeft vorig jaar al laten zien dat hij zich in de Eredivisie uitstekend houdt. Ik heb hoge verwachtingen van die jongen. Hoe snel dat gaat, zal moeten blijken. Hij zal zeker zijn wedstrijden gaan krijgen."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws